Παοκ Αρησ : Λιτός και ανθρώπινος Super 3: «Υγεία σε όλο τον κόσμο : Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. 11η αγωνιστική super league κ19. Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας. Το πρώτο μας ματς μ.

Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Î'αθμολογία - PAOKFC
Î'αθμολογία - PAOKFC from www.paokfc.gr
Το πρώτο μας ματς μ. Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας. 11η αγωνιστική super league κ19. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε .

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

11η αγωνιστική super league κ19. Το πρώτο μας ματς μ. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

Το πρώτο μας ματς μ. 11η αγωνιστική super league κ19. Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

Το πρώτο μας ματς μ. Λιτός και ανθρώπινος Super 3: «Υγεία σε όλο τον κόσμο
Λιτός και ανθρώπινος Super 3: «Υγεία σε όλο τον κόσμο from www.pressaris.gr
Το πρώτο μας ματς μ. 11η αγωνιστική super league κ19. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας.

Το πρώτο μας ματς μ.

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. 11η αγωνιστική super league κ19. Το πρώτο μας ματς μ. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας.

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. Το πρώτο μας ματς μ. 11η αγωνιστική super league κ19. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας.

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. ΜΥΣΤΗΡΙÎ' ΟΜÎ'Î
ΜΥΣΤΗΡΙÎ' ΟΜÎ'Î"Î': ΠÎ'ΟΚ - Î'ΡΗΣ - ΗΡÎ'ΚΛΗΣ from 2.bp.blogspot.com
Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Το πρώτο μας ματς μ. 11η αγωνιστική super league κ19. Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Το πρώτο μας ματς μ. 11η αγωνιστική super league κ19. Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.

Παοκ Αρησ : Λιτός και ανθρώπινος Super 3: «Υγεία σε όλο τον κόσμο : Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19.. Παοκ και άρης αναμετρώνται στη θεσσαλονίκη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της κ19. 11η αγωνιστική super league κ19. Το πρώτο μας ματς μ. Σημαντικές απουσίες ενόψει άρη μετρά ο παοκ καθώς ο αντελίνο βιεϊρίνια δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της κυριακής (28/11) ενώ νοκ άουτ τέθηκε . Σημαντική η υπεροχή του παοκ, στα εντός έδρας παιχνίδια με τον συμπολίτη στην τούμπα, από καθιερώσεως της α' εθνικής κατηγορίας.